Šis un tas par maciņa optimālu izmantošanu

PIEDĀVĀJUMS

KOSMĒTIKA – iHerb.com nopērkamā kosmētika ir maksimāli dabiska. Ja ikdienā esam pieraduši, ka parastajā kosmētikā ir tikai dažas dabiskās eļļas un sastāvdaļas, bet pārējās ir ķīmiski nosaukumi, kurus grūti saprast, tad iHerb.com nopērkamie kosmētiskie līdzekļi sastāv pārsvarā tikai no dabiskajām eļļām un ekstraktiem. Preču klāsts – matu kopšanas produkti, higiēnas preces, krēmi sejai un ķermenim, dabiskās matu krāsas, dekoratīvā kosmētika un daudz citu preču – tas viss par ļoti izdevīgām cenām. Kopumā ap 5000 produktu.

UZTURA BAGĀTINĀTĀJI – plašā klāstā ir dažādi multivitamīni, speciālie vitamīni (piemēram, matu un nagu skaistumam), minerālvielas (kalcijs, dzelzs utt.) un to kombinācijas, dažādi augu ekstrakti, zivju eļļa. Kopumā ap 14 000 produktu. iHerb.com ir iespēja iegādāties tā saucamos „Superfoods” – aļģu pulverus, kviešu un miežu zāles sulas ekstraktus, dažādu ogu un augu pulverus.

PĀRTIKA – šeit var atrast interesantas lietas – dažādas garšvielas, veselīgus našķus un saldumus, ikdienas pārtikas produktus – liela daļa ir organiskas izcelsmes. Ļoti labi ir stēvijas (augs – saldinātājs) ekstrakti. Noteikti atradīsi lietas, ko mūsu veikalos nav iespējams nopirkt. Ir iespēja iegādāties diētiskus pārtikas produktus. Kopumā ap 4200 produktu.

SPORTA UZTURS – iHerb.com piedāvā plašu proteīna kokteiļu izvēli. Ir iespējams iegādāties speciālus vitamīnus un aminoskābju kompleksus. Un, protams, visu citu, kas sportistiem ir nepieciešams uzturā. Kopumā ap 2100 produktu.

PRECES BĒRNIEM UN MAZUĻIEM – mazuļu uzturs, tiešām dabiska kosmētika – šampūni, krēmi, losjoni, dažādi barošanas piederumi, bērniem domāti vitamīni, homeopātiski līdzekļi, līdzekļi imunitātes stiprināšanai un daudz citu lietu. Kopumā ap 1000 produktu.

MĀJSAIMNIECĪBAS PRECES – virtuves piederumi, ekoloģiskie tīrīšanas līdzekļi. Var atrast interesantas lietas – piemēram, līdzekli, ar kuru var nomazgāt ķīmiju no veikalā pirktajiem augļiem un dārzeņiem. Kopumā ap 1000 produktu.

Zemo cenu noslēpums – iHerb.com iepērkas patiešām daudz cilvēku, nodrošinot milzīgu apgrozījuma apjomu – līdz ar to ir iespēja preces tirgot par zemāku cenu.

Komentēt